Lansarea spumantului ”Apriori”

spumantul apriori

Spumantul ”Apriori” a fost lansat pe piața națională în primăvara anului 2015, în ajunul sărbatorii internaționale a Femeii. E spumantul care se lasă cunoscut și apreciat de fiecare în parte.

"Te îmbogățești prin ceia ce daruieşti"

Caritate 04

Pentru că dorința de a fi alături de cei care au mai multă nevoie de ajutor a devenit o tradiție pentru Consalcom, la data de 14.04.17, în ajunul Sfintelor Sărbători de Paști, echipa companiei Consalcom a adus bucurie și zâmbet copiilor familiei Ţurcan formată din 8 persoane din satul Florești, r-ul Anenii Noi. Cu cele mai sincere intenții de bine, echipa noastră a venit în ajutorul familiei cu un aport financiar şi mai multe lucruri necesare pentru gospodărie, şi nu în ultimul rând, dăruindu-le celor 6 copilași haine, rechizite, jucării şi dulciuri. Drept răspală au fost zâmbetele sincere pe chipurile micuților copii.

Compania Consalcom va păstra şi în continuare tradiţia de a face astfel de acte de caritate, aducând bucurie şi în casele altor familii.

Caritate 01Caritate 05

Donatie 002Donatie 006

Donatie 03

Vizita la ”Casa de copii” din Hînceşti

casa de copii

În vara anului 2015, cu ocazia ”Zilei Internaționale a Copiilor”, compania SC ”Consalcom” SRL a revenit la frumoasa tradiție de a dărui. 

Concurs: Ziua Îndrăgostiţilor

ziua indragostitilor

Istoria parteneriatului cu cel mai populat site de nunta, Nunta.md a inceput din 2011 si continua cu relatii fructuoase de colaborare.

Inaugurarea magazinului Drinkshop

Drinkshop

Compania “Consalcom” a venit si mai aproape de clientii sai. La inceputul anului 2014 compania  a inaugurat magazinul Drink Shop, un nou format  de magazin cu amanuntul, care isi propune sa ofere consumatorilor  calitate si preturi avantajoase  plus livrare la domiciliu.